in

23-jarige vrouw laat naveltje uitsnijden en geeft het aan vriend als cadeautje.

Waarschuwing: Dit artikel bevat foto’s die op sommige lezers schokkend zouden kunnen overkomen.

Een 23-jarige vrouw liet haar navel verwijderen en gaf het als cadeau aan haar vriendje. Paulina Casillas Landeros uit Jalisco in Mexico is geobsedeerd door lichaamsaanpassingen. Ze onderging ze al verschillende operaties zoals een “rug korset” – dit zijn piercings langs beide kanten van de ruggengraat – en liet ze haar tong splijten.

Later besloot ze om haar navel te verwijderen omdat dat “hetgeen is wat ons menselijk maakt” en gaf het in 2015 vervolgens aan haar vriend Daniel Ramirez.

Maar nu, drie jaar later, zegt ze spijt te hebben van haar beslissing en omschrijft het als “roekeloos” en “impulsief.”

De toerismestudent zei:

“Ik had altijd al problemen met mijn familie. Ik was toen niet erg hecht met hen. Lichaamsveranderingen hadden me altijd al gefascineerd, het heeft iets transcendent.

Lees ook  Miljonair (94) die 42 jaar getrouwd was, zorgt na zijn dood voor de grootste schok

Ik was erg boos, ik wilde al mijn banden met alles en iedereen doorknippen. Ik wilde mezelf ontmenselijken op een symbolische manier, ik wilde iets controversieel doen.

Ik onderging een operatie door een professional, maar hij gaf me slecht advies over hoe het te behandelen, dus raakte het geïnfecteerd.”

Ze vervolgde: “Ik zag echt af, lag dagen in bed, ik kon me niet strekken, opstaan of lachen. Geleidelijk aan genas het vanzelf, maar niet voor 100 procent – het zal nooit helemaal dichtgroeien.”

Paulina zei dat ze het lichaamsdeel aan Daniel wilde geven als ultiem teken van liefde. Ze zei: “Ik hield erg veel van mijn toenmalige vriend, hij steunde me in moeilijke tijden en is een van de meest invloedrijke personen in mijn leven.”

“Het was iets wat ik deed zonder na te denken, we waren jong en dom, maar dat is hoe ik me toen voelde.”

Lees ook  Jacob, 15, woog 320 kilo – kijk nu naar zijn transformatie een jaar later

“Ik stak het in een klein zakje samen met een briefje met de woorden: ‘Ik hou van jou.’ Hij hield het en zal het voor de rest van zijn leven bewaren omdat hij de betekenis erachter kent. Nu zijn we gewoon vrienden, maar we zullen altijd van elkaar blijven houden.”

Paulina zegt dat ze als ze terug in de tijd zou gaan, ze het niet meer zou doen. “Het was impulsief, roekeloos en ik kwetste heel wat mensen. Hoewel ik het deed om de foute redenen, heeft het me nu geleerd dat ik eerst moet nadenken alvorens iets te doen.”

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht met je vrienden!

Dakloze hondenmoeder met gebroken poot vindt de kracht om redders naar haar puppy’s te leiden.

Man haalt éindelijk rijbewijs na 33 rijexamens 14 instructeurs en 25 jaar!