in

23-jarige Tommy wordt vader, een week later wordt hij opa

Wie omringd wordt door een familie waar we op kunnen vertrouwen in tijden van nood, mag van geluk spreken. Want wat als je alleen bent en hulp nodig hebt?

Dat is precies wat een meisje van 17 overkwam toen ze door een depressie ging en verslaving. Ze raakte dakloos en werd zwanger.

Ze had niemand die haar kon helpen, behalve een neef die 6 jaar ouder was dan haar. Het antwoord van haar neef maakte een verschil in haar leven. Wat de jongeman deed, ontroerde duizenden harten overal ter wereld.

Tommy Connolly (23) uit Calga, Australie, had een leven zoals de meesten van zijn leeftijd. Hij studeerde, trainde als een atleet en werkte deeltijds.

Maar toen hij op een dag een Facebookberichtje ontving van zijn 17-jarige neef, veranderde zijn leven voorgoed.

Zijn nicht, die anoniem wenst te blijven, had hulp nodig en zonder aarzelen opende de jongeman zijn huis voor haar.

Het meisje had haar neef gecontacteerd uit pure wanhoop. Ze had nergens om naar toe te gaan en ze was zwanger.

Lees ook  Moeder vermoordt eigen kinderen uit vrees voor ped0fielen

De papa van haar baby zat in de gevangenis en haar ouders waren afwezig. Tommy zei dat hij haar in huis haalde om zeker te zijn dat ze de baby zou houden, en om niet op straat te moeten slapen. Om een beter leven te hebben dus,” schreef The Independent.

‘Niemand verdient het leven dat ze heeft gehad’
Hij opende niet alleen zijn deur voor haar, maar adopteerde haar zelfs.

In een Facebookbericht schreef Tommy het volgende: “Dit was haar enige optie. Ze bracht meer tijd door op straat dan eender waar. Ze kent de politie beter dan haar eigen familie.”

“Ze kan een boek schrijven over haar traumatische ervaringen. Niet veel mensen kennen haar verhaal. Het is erg intens. Niemand verdient het leven die ze heeft gehad.”

Slechts een week nadat haar neef haar adopteerde, beviel ze van haar baby. Daardoor werd Tommy opa.

Naast zijn studies en training, werkt Tommy bovendien om zijn familie financieel te ondersteunen.

Lees ook  Vader belt voor spoedreparatie - hij is geshockt als hij aantekening over pasgeboren baby op factuur ziet

Ondanks zijn bewonderenswaardige daden voor het helpen van zijn nichtje, en de duizenden berichten die hij ontving van mensen van overal ter wereld, voelt Tommy zich schuldig voor alle aandacht die hij krijgt.

“We krijgen zoveel berichtjes van mensen die ons doen beseffen dat er zoveel anderen in dezelfde situatie zitten. Ik wil niet dat andere mensen denken dat ze alleen zijn,” zei Tommy volgens The Independent.

Eigen leven gepauzeerd om twee levens te redden
“Mijn nicht doet 90 procent van het werk. En als ik een of twee jaar van mijn leven moet pauzeren om te zorgen dat twee andere levens gered worden, dan stelt dat niets voor.”

Zijn oudere broer zette een inzamelingsactie op poten om zijn broer te helpen, en zo zamelden ze tienduizenden dollars in.

Tommy is zo’n inspiratie. Zo’n opoffering maken als 23-jarige is bewonderenswaardig.

Deel dit a.u.b. om hulde te brengen aan deze merkwaardige jongeman. We wensen hem een mooie toekomst toe vol succes, gezondheid en geluk.

Vader slaat kleuterjuf in elkaar voor verstikken en schudden van zijn jong dochtertje

Arie Ribbens: nog maar weken te leven