in

23-jarige redt baby na 9 meter diepe val door hem stevig te omhelzen en verliest daarbij haar been.

De Amerikaanse Jennifer Duncan reed zoals elke ochtend met haar acht maanden oude zoon naar het kinderdagverblijf. Terwijl de 23-jarige moeder over een brug reed, verloor ze even de aandacht en knalde tegen een andere auto aan. Gelukkig waren alle inzittenden ongedeerd en wachtte ze samen met de andere betrokkenen op de politie. Ze staat met haar baby op de hoek van de brug en denkt dat ze daar veilig is. Maar dat bleek niet het geval …

Plotseling verliest een andere auto de controle en ramt tegen een wagen die voor Jennifer geparkeerd stond. Moeder en kind worden over de balustrade van de brug geslingerd. Tijdens haar negen meter diepe val omhelst Jennifer haar zoon zo stevig als ze kan om hem te beschermen.

Lees ook  Geheugen van moeder met dementie komt terug nadat zoon gaar elk dag 2 voedingsmiddelen geeft.

Een wonder

Als bij wonder leidt deze innige omhelzing ertoe dat de jongen de val niet alleen overleefd, maar er compleet ongedeerd vanaf komt.

Jennifer daarentegen betaalt een hoge prijs voor haar zelfopoffering. Ze is nog in leven, maar als ze weer bij bewustzijn komt, weet ze dat haar leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Ze wordt met een gebroken bekken, gebroken ruggenwervels, breuken aan benen en ribben, en tal van andere zware verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

Uiteindelijk moest haar been geamputeerd worden en verbleef ze in totaal negen maanden in het ziekenhuis. Daarna moest ze weer leren lopen met een beenprothese. De vrouw werd in totaal 14 keer geopereerd.

Lees ook  Vrouw krijgt gedumpt afval netjes terug van kringloopwinkel

Ondanks alles heeft Jennifer er geen spijt van dat ze haar leven voor haar zoon op het spel zette. “Mijn belangrijkste doel was om hem in veiligheid te brengen. Ik wil absoluut dat het goed met hem gaat”, vertelde ze. “Binnen de seconde merkte ik dat we aan het vallen waren. Ik probeerde hem zo stevig mogelijk vast te houden.”

Vrienden riepen een crowdfundingcampagne in het leven om Jennifer te helpen bij de betaling van de behandelingskosten. Ze wilden iets terugdoen voor de moeder die haar leven opofferde voor haar zoon.

Dit verhaal toont hoe sterk de liefde van een moeder voor haar kinderen kan zijn. Bekijk het videoverslag hieronder en DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden op Facebook!

Dit 4-Jarige Jongetje Vond Het Vreselijk Om Een Gehoorapparaat Te Moeten Dragen. Totdat Zijn Moeder Met Een Oplossing Kwam. Geweldig!

6.000 tumoren: Operatie geeft deze vrouw met kanker nieuwe hoop.