in

22-jarige vrouw wordt lastiggevallen door 3 mannen in bus – dan leert ze hen een lesje die ze niet zullen vergeten

Courtney Greatrex is een 22-jarige Londenaar die iets overkwam wat geen vrouw ooit zou moeten gebeuren.

Terwijl ze op een morgen naar werk liep, werd ze door drie mannen in een busje lastiggevallen.

“Ze bleven opmerkingen over me maken vanuit het raam, dus ik zei ze dat ze me lastigvielen. Ze bleven lachen en gingen door, zelfs toen ik agressiever werd en ze vertelde me met rust te laten¨ vertelde Courtney aan de Daily Mail.

Courtney had er genoeg van en besloot wraak te nemen op de mannen.

Het was 7.30 in de morgen en Courtney liep naar de metro. Toen zag ze dat ze werd gevolgd door een wit busje.

Drie mannen in het busje riepen Courtney na en vielen haar lastig. Een paar minuten lang bleven ze schreeuwen en haar belachelijk maken. Het was een extreem oncomfortabele situatie, maar helaas, komt het vaak voor dat vrouwen hieraan blootgesteld worden. Niet alle vrouwen zouden durven er iets aan te doen – maar Courtney besloot deze mannen er niet mee te laten wegkomen.

Nadat Courtney hen meerdere malen vertelde te stoppen, ¨nam ik een foto van het busje en ze probeerde hun gezichten te verbergen.¨

Lees ook  Hoe één vriendschapsverzoek haar uiteindelijk 380.000 euro kostte

Zelfs hoewel de mannen hun gezicht hadden verborgen, was het niet moeilijk om te zien waar ze vandaan kwamen. De mannen reden in een bedrijfsbusje met de naam ¨Aqua Roofing¨ erop geschreven.

Courtney zette het bericht op Facebook en legde uit wat er was gebeurd:

¨Voor 8 uur ´s morgens, werd ik herhaaldelijk nageroepen door deze drie mannen in hun busje in langzaam rijdend verkeer. Ze volgde me op de weg terwijl ze een fietsbel rinkelden, naar me floten en lachten.

Dus ik nam een foto van hun busje, vertelde hen dat ze me alleen moesten laten, en toen verstopten ze hun gezichten, maar niet voordat ze me een vieze hoer noemden.

Begrijp me niet verkeerd, seksuele mishandeling is aan de orde van de dag in Londen, en dit gebeurt haast elke morgen. Maar vandaag, accepteer ik het niet.¨

Het bericht verspreidde zich snel over het internet en het duurde dan ook niet lang voordat de baas erachter kwam wat er was gebeurd. Al snel hadden de mannen spijt van het lastigvallen van Courtney. Hun baas was niet blij met hun gedrag, en al helemaal niet in een busje met zijn bedrijfslogo erop.

Lees ook  Victoria valt 70 kilo af door bizar worteldieet

Een van de mannen werd gelijk ontslagen en de andere twee onderzocht. Hun baas sprak ook met Courtney over het voorval.

¨Ik sprak met de baas, die er heel goed mee is omgegaan, maar het bedrijf moet de verantwoordelijkheid op zich nemen dat deze mannen in hun busje reden,¨ zegt ze.

Courtney verdient alle respect voor het publiekelijk te schande zetten van deze mannen.

Er is geen plaats in deze wereld voor seksuele mishandeling, en we hopen dan ook dat deze mannen hun lesje geleerd hebben.

Snelle reactie vader als dochter klasgenoot pest wordt door duizenden ouders toegejuicht

Moeder maakt zoontje vast in zitplaats auto – nadat hij sterft komen er details vrij die iedereen moet weten