in

2 kleine teckels komen oog in oog met een leeuw en ze zijn NIET BANG!

Iemand bekend met de uitdrukking “soort zoekt soort”? Nou… Ik denk dat die vlieger in dit geval niet helemaal op gaat. Of in welk geval dan ook eigenlijk.

Ik denk dat we rustig kunnen zeggen dat het niet belangrijk is of onze vrienden op ons lijken.

Gedurende de geschiedenis hebben we gezien dat er vriendschappen kunnen ontstaan tussen de meest onverwachte mensen… en dieren.

Vraag maar aan Bonedigger en Abby. Dit charmante duo zijn niet alleen beste vrienden – één is ook nog eens een leeuw, en de ander… een kleine teckel.

In Oklahoma vindt je een wilde dieren park, waar dieren verblijven die geen thuis meer hebben, nadat een dierentuin gesloten is bijvoorbeeld.

Lees ook  Dit gebeurt er als je je kat bij jou in bed laat slapen. Ik heb het altijd al vermoed, maar nu heeft de wetenschap het ook bewezen.

In het park kun je allerlei wilde dieren zijn zoals papegaaien, apen en tijgers… en dan is er een kleine teckel Abby.

Je zou denken dat het kleine hondje bang zou zijn voor al deze grote, majestueuze en exotische dieren.

Maar denk nog maar eens.

Ze is niet bang, helemaal niet zelfs. En heeft zelfs een favoriet ander dier om mee te spelen – een leeuw met de naam ´Bonedigger´.

En geloof het of niet – die gevoelens zijn wederzijds. Het lijkt erop dat Bonedigger het ook fantastisch vindt om tijd door te brengen met Abby.

Lees ook  Tiener dwingt jong musje sigaret te roken

In een video die al meer dan 3 miljoen keer op YouTube is bekeken, kunnen we hun vriendschap volgen. En het is gewoon echt té schattig.

Nog liever zou ik gehad hebben dat Bonedigger in het wild rond rende, maar ik ben blij dat hij een onwaarschijnlijke vriend heeft gevonden om mee te spelen in het wilde dieren park.

Je kunt de schattige vrienden hieronder bekijken.

Als je net zo veel van dieren houdt als wij, deel dan deze speciale band met als je dierenliefhebbede vrienden om de schattigheid te verspreiden!

Deze vrouw mishandelde haar hond en kreeg daarvoor deze geniale straf. Mooi zo!

Als je wakker wordt en je oog ziet er zo uit – probeer dan deze 10 huis-tuin-en-keuken remedies