in

2-jarige verdwijnt van huis. Als de politie begint met zoeken treffen ze hem ZO in de BOSJES!

Het moment waarop een kind wordt vermist is afschuwelijk voor alle betrokkenen.

Veel mensen zouden in paniek raken als ze naar de slaapkamer van hun kind zouden gaan en het leeg zouden vinden. Gelukkig kunnen we in dit soort moeilijke tijden op de mensen om ons heen rekenen.

Toen de Hollian Markusen, de moeder van River Schomaker rond 6 uur ‘s morgens naar de slaapkamer van de jongen ging trof ze het bed van de 2-jarige leeg aan.

Hij werd meteen als vermist opgegeven bij de politie in noordoost Portland, Oregon. De autoriteiten begonnen een massale zoektocht voor River. Lokale mensen, FBI agenten, politiehonden en meer dna 50 vrijwilligers zochten allemaal naar het kind.

Lees ook  Deze jonge vrouw doet haar portemonnee open om een bedelaar geld te geven. Een moment later kan ze zichzelf niet meer in de spiegel herkennen

Bijna zes uur nadat hij als vermist was opgegeven ging een politiehond recht op een bramenstruik af. Daar vond hij River, levend maar wat in de war van wat hij doorstaan had.

In de video hieronder kun je de beelden zien die een helikoptercamera van de hele redding heeft gemaakt. De politieagent die River optilt is duidelijk buiten zichzelf van vreugde dat ze de kleine jongen levend gevonden hebben.

“Het bracht een traan in mijn oog omdat hij leefde, we vonden hem. Voor mij is het heel belangrijk om een kind zo levend te vinden, want hoe langer dit duurt, hoe moeilijker dit soort zaken wordt”, zegt de brigadier van de politie van Portland, Jeff Helfrich.

Lees ook  Ze vulde het kussen van haar hond met muntbladeren. Ik kan niet geloven dat ik hier niet eerder op gekomen ben!

River’s vader Aaron denkt dat zijn zoon buiten is geraakt via een deur op de begane grond van hun huis, die hij onmiddellijk baby-proof wil maken. River is behandeld voor onderkoeling en schrammen maar kon nog diezelfde avond het ziekenhuis verlaten.

Als je blij bent te zien dat deze jongen veilig is gevonden, dan vindt je hier dit reddingsverhaal, waar een politiehond de vermiste jongen vond na het ontdekken van zijn broek in de bossen.

DEEL deze video alsjeblieft om alle harde werk te laten zien gedaan door de vrijwilligers, lokale agenten en de dappere politiehonden om deze familie weer te herenigen!

Heb je Buikpijn in deze 9 zones van je buik? Dit probeert je BUIK te vertellen!

KLEUTER sterft nadat dokter afspraak weigert, omdat ze paar minuten te laat is..