in

2-jarige stapt aan boord van vliegtuig – wat hij vervolgens doet maakt iedereen aan het lachen

Ik weet nog dat ik een kind was en voor het eerst met een vliegtuig vloog. Ik begreep niet wat er met me gebeurde maar ik vond het allemaal heel spannend en nieuw. Ik had vliegtuigen gezien op televisie, papieren vliegtuigjes gemaakt en gespeeld met een speelgoedvliegtuig maar ik had nooit kunnen raden hoe de binnenkant van een vliegtuig eruit zou zien.

Ik herinner me levendig hoe het er voor de eerste keer aan toe ging en dat ik het maar spannend vond. Zoveel mensen samen in zo´n kleine ruimte.

Ik kan me alleen maar indenken dat deze schattige 2-jarige in dit verhaal hetzelfde denkt. Maar in tegenstelling tot mij, lijkt hij van plan alle passagiers op een unieke manier te groeten.

Lees ook  Verpleegster gaat even melk kopen – is in shock na wat ze te horen krijgt van oude kennis

De video van deze kleine jongen, op 1 augustus op de populaire Facebookpagina Love What Matters geplaatst, is nu een viral hit geworden, en meer dan een miljoen keer gedeeld.

In de video zie je deze 2-jarige aan boord van het vliegtuig stappen terwijl hij zijn kleine dekentje met zich meeneemt.

De volwassenen lijken allemaal erg serieus maar dit jongetje weet ze aan het lachen te maken. Dat komt omdat hij een missie lijkt te hebben voordat hij naar zijn stoel gaat. Hij wil elke passagier begroeten – met een boks.

“Ik vind het geweldig om te zien hoe hij het humeur van iedereen lijkt te veranderen als hij langsloopt,¨ schrijft een kijker op Facebook. ¨Waar ze ook aan dachten (of over stressten), het verdwijnt en de grotemensenwereld doet een stapje achteruit. Dat kleine jongetje weet ieders dag te verblijden met een kleine daad. We kunnen allemaal van hem leren.¨

Lees ook  Dochter van familie is stervende – dan neemt de oppas een beslissing die tranen over mijn wangen doet stromen

Het is te mooi om niet te zien, kijk hem snel hieronder:

Ik denk dat wij volwassenen af en toe dingen te serieus nemen en moeten onthouden goed voor elkaar te zijn. Deze jongen is gewoon vriendelijk maar weet ieders humeur in het vliegtuig te veranderen.

Deel dit mooie verhaal met je vrienden om meer mensen aan het lachen te maken.

Mimi stopte met haar werk als lerares om haar droom na te jagen – nu verbaast ze de wereld met haar magische make-up foto´s

Autorijders krijgen de show van hun leven als ze zien wat de weg probeert over te steken