in

2-jarige krijgt chocolade-ei niet open – dan kijkt de moeder van dichterbij en doet ze een dodelijke ontdekking

Speelgoed en snoep zijn iets waar de meeste kinderen van houden, waaronder de twee jaar oude Riley Apps in Groot-Brittannië. Hij probeerde een chocolade-ei te eten met een kleine speelgoedverrassing uit de film “Minions” in het ei, maar slaagde er niet in om het te openen.

Hij wendde zich tot zijn moeder voor hulp en ze was geschokt toen ze het ei opende en een vreselijke ontdekking deed, meldt The Express.

Kleine Riley vroeg hulp van zijn moeder om het ei te openen. En het is een goede zaak dat hij om hulp vroeg!

In het ei vond moeder Sophie Brown zes pillen – ervan verdacht Tramadol en MDZ te zijn, die worden gebruikt voor pijnverlichting bij levensbeëindiging, aldus The Express. De pillen hadden het kind in een coma kunnen doen belanden of zelfs tot de dood hebben geleid.

De twee jaar oude Riley at de chocolade van het ei en vroeg zijn moeder om hulp bij het openen van de plastic schaal in het midden van het ei. Het was in de plastic huls dat de moeder de schokkende ontdekking deed.

Lees ook  Pitbull doodt baby, terwijl ouders aan het feesten waren

“Hij kwam naar mij toe rennen en zei ‘mama, kan je dit voor me openen?’ omdat hij het geprobeerd had en niet kon. Ik opende het, en keek naar beneden en het bevatte zes tabletten. Toen ik ze zag, kon ik het niet geloven. Ik wikkelde ze in en nam ze mee naar de politie. Als hij het zelf had kunnen openen, had het dodelijk kunnen zijn, ‘zegt de moeder tegen The Express.

Sophie’s partner Ian King, 23, had Riley naar de winkel gebracht om het ei te kopen. Er wordt aangenomen dat het product is gemaakt door een niet-officieel bedrijf om er uit te zien als een “Minions” -product. Maar het paar geloofde dat het een officieel Kinder Egg-product was.

“Het product in kwestie werd niet geproduceerd door Ferrero. Dit is een zaak voor de politie en Ferrero UK heeft verder niets toe te voegen aan dit onderwerp, “vertelde een woordvoerder van Kinder Egg en Ferrero aan The Express.

Sophie is opgelucht dat Riley die dag op haar af kwam en haar vroeg om het ei te openen.

Lees ook  Jongen (16) doodgestoken in Alphen aan den Rijn, verdachte (18) gepakt

“Normaal gesproken zal hij alleen met het kleine speelgoed spelen. Ik heb altijd gedacht dat ik hem hiermee kan achterlaten en dat ik me geen zorgen hoef te maken, ‘zegt Sophie.

Een woordvoerder van de politie van West Yorkshire zei destijds dat er een onderzoek aan de gang was en dat de pillen waren bestudeerd. Polisen gelooft dat dit een geïsoleerd incident was.

In 2016 meldde The Evening Standard dat de politie cocaïne had gevonden in Kinder Eggs in een pub.

Sophie zegt dat de politie waar ze de pillen naar toe nam net zo geschrokken waren als zij over de vondst. Het is de ergste nachtmerrie van elke ouder dat hun kind dat ei zou hebben geopend en de pillen zou hebben opgegeten.

“Ik wil gewoon andere ouders waarschuwen. Ze zouden het aan hun kind kunnen geven en er niet over nadenken en ik wil er alleen maar op aandringen dat ze hun kinderen in de gaten houden wanneer ze het ei openen, ‘zegt Sophie.

Klik op de like-knop om de waarschuwing van Sophie verder te verspreiden: houd je kinderen in de gaten!

Zoekgeschiedenis verraadt plannen van moeder die kinderen om het leven bracht

Deze man vindt een doos in de sloot – hij ziet deze dan bewegen en besluit op onderzoek te gaan