in

2-jarig meisje dat nauwelijks kan stappen met arm van 3 kg wordt buitengesloten uit vrees dat ze besmettelijk is.

Alle kinderen verdienen onvoorwaardelijke liefde en aanvaarding. Helaas is dat niet overal in de wereld het geval. Baby’s die een beetje anders zijn worden mishandeld, verwaarloosd en worden op een vreselijke manier behandeld.

Neem bijvoorbeeld het 2-jarige meisje uit Bangladesh genaamd Shakiba. Shakiba had het ongeluk om met een kleine bult onder haar rechterarm geboren te worden die later uitgroeide tot een gigantisch gezwel.

Haar ouders waren afkomstig uit een landelijk dorpje en verkochten al hun bezittingen om een genezing te vinden. De dokters stelden helaas een behandeling voor die de ouders helemaal niet konden betalen.

Ondertussen is de bult uitgegroeid tot immense proporties en weegt ondertussen 3 kg. Voor een baby van amper 2 kg is dit letterlijk dood gewicht.

De arm verhinderde haar normale groei als peuter. Ze kan nauwelijks staan, laat staan wandelen.

Door haar toestand is Shakiba onder de kinderen in haar dorp een beetje een paria. Ouders van gezonde kinderen zeggen dat ze haar moeten mijden omdat ze denken dat het besmettelijk is.

Lees ook  Het prachtige eerbetoon van Kate aan Diana: Kijk wanneer ze haar hoed optilt en een geheim detail onthult.

Kinderen lopen in een bocht om haar heen gewoon omdat ze er anders uitziet. Zo werd veranderde het opgewekte meisje in een droevige peuter met een laag zelfbeeld.

Vermoedelijk gaat het om een niet-kwaadaardig gezwel. Haar vader, 23, is een gewone landbouwer die ongeveer 35 euro per dag verdient. Dokters adviseerden hem om naar de hoofdstad Dhaka te reizen om zijn dochter daar te laten behandelen.

Ondanks het feit dat de familie hun voornaamste bezittingen verkocht, konden ze zich deze behandeling niet veroorloven.

Ondertussen blijft het dochtertje diepbedroefd achter. Omdat ze niet begrijpt waarom buren en andere kinderen haar niet aardig behandelen, heeft ze vaak huilbuien.

Uit pure wanhoop wendde de familie zich tot een lokale activist, Mamum Biswas. Biswas postte de foto’s van Shakiba op de sociale media en verspreidde haar situatie onder 38.000 volgers.

Lees ook  Wauw, dit is het bloedmooie onbekende zusje van Yolanthe:

“We geloven in God en de dokters. We hopen dat de dokters een behandeling vinden om haar een normaal leven te schenken”, zei vader Abdul.

Dr. Shamim Hossain, een chirurg, stelde een team rond zich samen, waaronder twee specialisten, om het meisje te onderzoeken. “Dit lijkt op een geval van hemangioom maar we moeten de testresultaten nog afwachten. Hoewel de aandoening te genezen is, lijkt dit op een immense groei en is een intensieve behandeling vereist.”

Met veel hoop en gebeden wacht de familie van Shakiba op de dag dat hun dochtertje terug begint te glimlachen.

DEEL dit hartverscheurende verhaal om de situatie van dit meisje en haar familie onder de internationale aandacht te brengen!

Ze gluurt in het geschenktasje in papa’s handen. Van zodra ze ziet wat erin zit, valt ze snotterend op haar knieën.

Vrouw adopteert hond uit het asiel maar vergeet hem dan te voederen omdat ze het te “druk” had.