in

19 jaar geleden bracht ze een 7-ling ter wereld. Dit is er van hen geworden na 18 jaar!

Een unieke gebeurtenis vond plaats in het jaar 1997. De allereerste zevenling werd geboren. De trotse moeder van deze zeven wondertjes was Bobbi McCaughey.

Dat de geboorte uiteindelijke goed afliep ging niet zonder slag of stoot. De ouders hadden een verschrikkelijk moeilijke beslissing moeten nemen. Ze hadden moeten besluiten of ze alle foetussen moesten houden of dat ze er van te voren al een paar moesten aborteren. Een onmenselijke beslissing. Kenny en Bobby besloten die keuze niet te willen maken en lieten de natuur haar gang gaan.

Lees ook  NASA betaalt je 18.000 euro, als je 70 dagen in bed blijft liggen…

Gelukkig zijn de zwangerschap en de bevallling goed verlopen, en zijn alle zeven kinderen nu bijna volwassen. Ze zijn uitgegroeid tot gezonde tieners. Het is natuurlijk niet voor te stellen hoe het is met zeven kinderen van dezelfde leeftijd. We weten in ieder geval wel dat ze altijd iemand hebben om mee te spelen.

Lees ook  11-jarig meisje krijgt sprookjesachtige schoolbalervaring nadat ze te horen kreeg dat ze nog maar enkele maanden te leven heeft.

Een klein inkijkje in ‘huize McCaughey’ kun je wel krijgen! Kijk maar naar deze video en zie hoe de zevenling er nu uitziet en hoe het met ze gaat. En deel deze video met je vrienden en familie zodat ook zij deze unieke zevenling kunnen ontmoeten.

De echo liet zien dat er iets niet in orde was. Toen de artsen zagen wat hij in zijn mond had stelden ze een rampzalige vraag aan zijn ouders.

Tunahan Kuzu krijgt telefoontje tijdens interview: En zo ging het gesprek !