in

18-jarige dood, en zus gewond na zandinstorting op strand – rust in vrede

Vooral jonge sterfgevallen zijn tragisch. Een gezin was op vakantie toen er een afschuwelijk ongeluk gebeurde dat hun leven voor altijd zal veranderen.

De politie van het plaatsje Toms River, in New Jersey (Verenigde Staten), verklaarde dat een 18-jarige tragisch om het leven kwam nadat hij onder het zand was vast komen te zitten terwijl hij met zijn zus een groot gat aan het graven was.

De 17-jarige zus liep verwondingen op, maar werd door de hulpdiensten gered en kreeg onmiddellijk medische verzorging.

De hulpdiensten werden rond 16:09 uur gemobiliseerd bij de strandopgang bij Seaview Road op het barrière-eiland.

De zus werd op tijd gered, maar Levi Caverly overleefde de instorting niet. Zijn lichaam werd pas om 18.45 uur ’s avonds geborgen.

Lees ook  Zien: Monique Westenberg geeft André nog een kans: “Ben vergevingsgezind!”


Het ongeluk deed zich voor toen de 18-jarige Levi Caverly uit Maine en zijn 17-jarige zus een groot gat aan het graven waren toen het instortte en hen opving. De tieners waren met een frisbee aan het spelen, en hadden daarbij een gat van 3 meter gegraven.

Noodhulpteams uit naburige steden hielpen ook bij de reddings- en hersteloperatie.

Het hele incident is hartverscheurend. Een dag van familieplezier veranderde in een verwoestende nachtmerrie. Levi’s moeder deelde een video van haar zoon voor het afschuwelijke incident.

Vele weldoeners stroomden binnen met hun condoleances. Uit wat mensen schreven, leek het alsof Levi Caverly geliefd was bij iedereen.

Lees ook  Kim Feenstra reageert op talloze haatberichten om deze bikinifoto!

Dergelijke incidenten zijn niet zo zeldzaam als u denkt.

Dr. Bradley Maron, assistent-professor aan de Harvard Medical School, heeft soortgelijke incidenten gevolgd en vertelde dat er tussen 1997 en 2007 maar liefst 52 incidenten van dezelfde aard zijn geregistreerd. En 31 van die gevallen bleken fataal te zijn.

Lokale autoriteiten drongen er bij strandgangers op aan om geen te diepe gaten of tunnels graven in het zand. Hopelijk kunnen tragedies als deze in de toekomst worden vermeden.

Wat een triest voorval. Wij wensen de familie veel sterkte toe en hopen dat zij dit tragische verlies te boven komen.

Groepje fietsers aangereden in Eindhoven, auto rijdt door

Vader straft dochter en laat haar hoofd kaal scheren zonder het met moeder te bespreken