in

17-jarige jongen vindt zich te dik en neemt een verschrikkelijk besluit: “Ik ben het niet waard om je zorgen over te maken”

De 17-jarige Kameron Lyons had zijn eerste vriendin ooit beet. Maar tegelijkertijd voelde hij zich heel onzeker.

Kameron geloofde ten onrechte dat hij te dik was. De Britse jongen besloot om een strict dieët te volgen.

In september vorig jaar wist Kameron heel zeker dat hij niet te dik was en zijn gewicht in orde was. Toch nam de jongen een choquerend besluit.

Lees ook  Ik verloor 50 kilo dankzij een paar eenvoudige veranderingen: Hier zijn de tips voor gewichtsverlies die ik eerder had moeten weten

Hij schreef een brief naar zijn vriendin Clodagh Ireland. “Als je deze brief leest, ben ik er niet meer”, schreef de jongen. “Ik ben het niet waard dat iemand zich zorgen om mij maakt.”

Zelfmoord
“Je bent zo mooi en je gaat zeker iemand anders gelukkig maken. Zeg tegen mijn familie dat het me spijt. Ik was nooit goed genoeg voor hen.”

Lees ook  DEZE groente zal je helpen bij verschillende gezondheidsproblemen!

Kameron pleegde uiteindelijk zelfmoord. Hij gooide zich onder de wielen van een trein. Het lijkt erop dat zijn vriendin de brief las 40 minuten na zijn dood.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.

Man krijgt te horen dat hij een hersentumor heeft: “En toen hadden de dokters nog meer slecht nieuws”

Zo gruwelijk, walgelijk en barbaars: Meisje van 8 jaar wordt ontvoerd, dagenlang verkr*cht en op een beestachtige manier vermoord