in

17-jarige is bezorgd over opmerking van vriendje. Antwoord van papa doet de jongen voor zijn leven vrezen

De band tussen vader en dochter is iets heel speciaals. Het is niet voor niets dat jongens ervoor vrezen om de vader van hun vriendinnetje voor het eerst te ontmoeten. Dat doen ze vaak om een goede reden – iets wat dit hilarisch verhaal bewijst!

Een prachtige 17-jarige dochter kwam op een avond thuis, en voelde zich een beetje bezorgd. Haar vader merkte meteen dat er iets aan de hand was.

“Schat, wat is er aan de hand? Wat is er gebeurd?”

Ze antwoordde: “Oh, niets, papa. Maak je er maar geen zorgen over.”

Lees ook  Kersverse moeder onder vuur nadat ze deze foto deelt vlak na bevalling

De vader wilde het zaakje tot op de bodem uitspitten, maar besloot dat ze wel zou praten wanneer ze er klaar voor was.

Maar ook tijdens het avondeten was ze de heel tijd in gedachten verzonken. Na een tijdje vroeg hij: “Luister, weet je zeker dat je me niet wil vertellen wat er aan de hand is? Erover praten zal je beter doen voelen.”

Uiteindelijk onthulde de dochter wat haar dwarszat. Haar nieuwe vriendje had haar iets gezegd dat ze niet meteen begreep.

Lees ook  Geen zin om morgen opnieuw te krabben? Simpelste trucje tegen bevroren ruit nog altijd het meest efficiënte

“Mijn vriendje zei dat ik een mooi chassis, prachtige airbags en een fantastische bumper heb”, zei de 17-jarige. “Wat bedoelde hij daarmee?”

Papa leunde achterover en haalde enkele keren diep adem om zijn woede te onderdrukken.

Dan zei hij tegen zijn dochter: “Zeg maar tegen je vriend dat als hij je motorkap opent en je olie met zijn peilstok probeert te controleren, dat ik zijn bougies zo hard zal aandraaien dat zijn koplampen zullen springen en hij uit zijn uitlaat zal beginnen lekken.”

DEEL ALS JE GELACHEN HEBT!

Ex heeft spijt: Voor “DIK VARKEN” uitgescholden vrouw valt drastisch af en ondergaat ongelofelijke transformatie

De 11-jarige Emily Joris is niet meer welkom op haar school waar ze nog maar twee maanden is. De reden is echt schokkend