in

16-jarige jongen stierf terwijl hij zijn 13-jarig neefje redde door een aanvallende bruine beer af te leiden.

Een jongen werd als een held geprezen nadat hij overleed toen hij het leven van zijn jongere neefje redde tijdens een aanval van een bruine beer.

Rodion Burakov (16) werd verscheurd gevonden nadat hij door een beer gedood werd. Dat gebeurde in het oosten van Rusland toen hij samen met zijn neef Boris (13) buiten was. De jongere jongen rende om hulp, maar toen de hulpdiensten arriveerden, was het al te laat.

De beer werd doodgeschoten nadat hij ontdekt werd bij de verminkte resten van de jongen, die verborgen lagen onder takken en bladeren.

Lees ook  “Hier een speeltje zodat hij me niet vergeet”: Jongen laat hulpeloze puppy bij asiel zodat zijn vader hem niet kan slaan

De twee jongens werden aangevallen tijdens een lange wandeltocht naar hun dorp in een afgelegen gebied in Kamchatka nadat ze naar de sauna waren geweest.

Boris vertelde dat de beer hem eerst aangevallen had, maar dat Rodion de beer afleidde door dichter tegen hem aan te lopen.

De beer liet de jongere jongen gaan en begon achter Rodion te rennen, die gegrepen en zwaar verminkt werd door het wilde dier.

Lees ook  Bejaarde man doodgebeten door eigen hond

De kleine jongen sloeg alarm bij de plaatselijke hulpdiensten, maar toen brandweerlieden en jagers ter plaatse kwamen, was het al te laat.

Een woordvoerder van de hulpdiensten verklaarde: “Ze vonden een driejarig roofdier dat het lichaam van de oudere tiener al begraven had. Het beest werd ter plaatse doodgeschoten.”

Rodion wordt als een held geprezen en zal een postuum erkenning krijgen voor zijn uitzonderlijke moed en dapperheid.

DEEL dit bericht om hulde te brengen aan deze dappere jongeman.

Hij had last van kleine ballen en begon met injecteren. Nu is hij dood

Verpleegster leert dat nieuwe arts een te vroeg geboren baby is die ze 28 jaar geleden verzorgde.