in

15-jarige Nickolas raakte gewond in zijn slaap – nu waarschuwt zijn familie anderen over deze dodelijke nieuwe grap

De vijftienjarige Nickolas werd midden in de nacht wakker met het gevoel alsof zijn nek in brand stond. Hij stond in brand. Zoals snel zou blijken hadden zijn vrienden een schokkende nieuwe grap bij hem uitgehaald.

“Ik wil gewoon dat ze me met rust laten. Ze zijn mijn vrienden niet meer en gaan dat ook niet opnieuw worden,” zegt hij. Nu waarschuwen mensen anderen over deze dodelijke trend die snel over het internet gaat.

Het wordt de “kokend water uitdaging genoemd¨ of de “Hot Water Challenge” en bestaat uit kokend heet water op mensen gieten die dat niet verwachten.

De vijftienjarige Nickolas Conrad uit Arkansas was slachtoffer van deze bizarre nieuwe trend.

Nickolas was ´s nachts in slaap gevallen en zijn vrienden waren ertussenuit geknepen en hadden wat water in een magnetron gekookt. Het was kokend heet en ze goten het op hem.

Lees ook  33-jarige vrouw komt na een beroerte in een coma terecht. Maar als ze ontwaakt laten artsen haar baby aan haar zien, waarvan ze niet eens wist dat ze die had

“Ik voelde een heel erg brandend gevoel in mijn nek en toen ik wakker werd begon ik de schreeuwen en huilen. Het was de ergste pijn die ik in mijn hele leven gevoeld heb,” zei Nickolas, volgens The Sun.

Maar dat was niet de enige keer dan Nickolas zijn ´vrienden´ hem verwondden. Ze brandden hem ook met een sigaretten aansteker.

“Ik wil gewoon dat ze me met rust laten. Ze zijn mijn vrienden niet meer en dat gaan ze ook niet opnieuw worden,” zegt Nickolas.

Nickolas is niet de enige jongere die gewond is geraakt door deze bizarre nieuwe trend. In augustus raakte een elfjarig meisje, Jamoneisha Merritt, haar gezicht verbrand toen haar vrienden koken heet water naar haar gooiden.

Lees ook  Hij noemt de jongen “het domste kind van de stad.” Maar hij heeft geen idee wat er werkelijk aan de hand is.

Een achtjarig meisje uit Florida stierf zelfs na een andere versie van de ´Hot Water Challenge.´ De neefjes en nichtjes van dit kleine meisje daagden haar uit kokend heet water door een rietje te drinken. Ze deed het en een paar maanden later was ze dood.

Nu probeert de tante van het meisje, Diane Johson, bewustzijn over dit probleem te creëren.

“Ouders, praat met je kinderen over deze uitdagingen. Geef niet zomaar je telefoon zonder op te letten. Kijk wat ze doen,” vertelt Diane tegen CBS12.

Dit moet onmiddellijk stoppen. Deel dit artikel alsjeblieft zodat meer ouders aan hun kinderen uitleggen hoe gevaarlijk dit is.

De man ontmantelt zijn wagen, maar wat hij binnenin aantrof, is echt verschrikkelijk. Walgelijk!

Leeuw heeft hele leven op betonnen vloer geslapen, kijk zijn reactie als hij voor het eerst gras ziet