in

14-jarig meisje overleed na mensonterend leven in hondenkooi.

Waarschuwing: Heftige inhoud niet geschikt voor gevoelige lezers.

Een 14-jarig meisje wier lichaam begraven werd in de tuin van haar familie, werd n*akt in een hondenkooi gehouden. Dat kwam deze week aan het licht tijdens een ophefmakend proces in de Verenigde Staten.

Mary Crocker werd vastgebonden met zipbandjes en zo lang in de kooi gehouden dat haar lichaam zich begon te misvormen. Ze werd gedwongen om alle klusjes in huis te doen en werd regelmatig uitgehongerd. Andere familieleden, opgehitst door haar eigen vader en stiefmoeder, wisselden af om het kind in elkaar te slaan.

Toen ze overleed, werd ze in een ondiep graf in de tuin gegooid. Daar vonden de geschokte politieagenten ook het lijk van haar oudere broer Elwyn Crocker.

De vader Elwyn Crocker Sr., stiefmoeder Candice Crocker en drie andere volwassen familieleden werden aangeklaagd wegens m*ord en k*ndermishandeling.

Lees ook  Fietser (61) aangereden door wielrenners, wielrenners vluchten

De aanvankelijke aanklacht heeft alleen betrekking op Mary, die vorig jaar in oktober een pijnlijke do*d stierf.

De politie heeft echter ernstige aanwijzingen dat haar broer – die twee jaar oud was – ook m*shandeld werd. Vermoed wordt dat hij al in 2016 overleed.

Tijdens de eerste hoorzitting kwam aan het licht dat het meisje regelmatig geslagen werd met huishoudelijke spullen zoals bakpannen. Daarnaast kreeg ze elektrische schokken en werden haar zeldzame maaltijden besmeurd met viezigheid zoals rijstazijn. Ze werd alleen gewassen door haar vader – die ooit kerstman in een supermarkt speelde – wanneer hij haar naar de badkamer sleepte en bespoot met een tuinslang.

Op zeker ogenblik waren haar gewrichten zo beschadigd van de opsluiting dat het meisje met tape tegen een ladder werd geplakt om te kijken of haar rug zo gerecht kon worden.

Lees ook  Verpleegster ontdekt wat er in de luier van 1 van de uitgehongerde tweelingmeisjes zit

Op de telefoon van de vader werd een naaktfoto van haar in de kooi gevonden – gemaakt korte tijd voor haar overlijden – en appjes met zijn vrouw waarin opgeschept werd over het m*sbruik.

Samen met ander bewijs zal ook de 11-jarige zoon James voor de rechtbank getuigen. Die verklaarde aan de politie dat hij gedwongen werd om Mary te slaan met objecten. Hijzelf heeft hersenverlamming en wordt behandeld.

De feiten kwamen pas aan het licht toen een familielid over de do*d van Mary gehoord had en de politie inschakelde. Die doorzochten de tuin en deden de schokkende ontdekking.

De gruwel kon niet eerder ontdekt worden omdat de kinderen van de familie thuis school volgden.

Wat vind jij hiervan? Reageer hieronder!

Vervelend nieuws voor danser, choreograaf en acteur Dan Karaty

Heb je een spin opgezogen met de stofzuiger? Zo lang kan een spin overleven in een stofzuiger!