in

13-jarige wil weglopen van huis – van het antwoord van de politie kunnen we allemaal leren

Toen een agent uit South Carolina een telefoontje van een 13-jarige jongen aannam had hij geen idee wat hij kon verwachten.

De 13-jarige Cameron Simmons was bezorgd toen hij 911 belde. De agent die de telefoon opnam was Gaetano Acerra, die besloot gelijk naar het huis van de jongen te gaan nadat hij met hem had gesproken.

Ze besloten samen op de veranda te gaan zitten en te praten. Cameron vertelde de agent dat hij van plan was om te gaan weglopen van huis. Hij zei dat hij ruzie had met zijn moeder omdat hij was betrapt terwijl hij de videospelletjes van zijn oudere broer speelde.

Agent Gaetano Acerra realiseerde zich al snel dat de problemen van de jongen groter waren dan ruzie rondom een videospelletje.

De agent vroeg of hij even in het huis mocht kijken en kwam er al snel achter dat de kamer van de jongen leeg was. Er was geen meubilair en alle kleren lagen in een vuilniszak. Cameron had niet eens een bed om op te slapen.

Lees ook  Hond verlaten en vastgebonden aan koffer in treinstation.

Cameron vertelde Gaetano dat zijn familie geen geld had, dat ze moesten verhuizen uit hun huis in Texas naar South Carolina zodat ze voor een ziek familielid in de buurt konden zorgen.

Gaetano werd geraakt door het verhaal van Cameron toen hij vertelde over zijn leven en hoe de familie en hij probeerden te overleven.

De agent besloot iets te doen, iets wat normaal gesproken niet wordt gevraagd van een agent.

Zonder dat Cameron en zijn familie ook maar enig idee hadden, begon Gaetano met het plannen van een geweldige verrassing voor de familie.

Wekenlang keek hij rond en verzamelde hij al het meubilair dat hij kon vinden, zodat zijn nieuwe vriend Cameron een gemeubileerde kamer kon hebben, zoals de meeste kinderen.

Lees ook  Moedertje in gewaagde onderbroek probeert sexy te doen voor de camera

Mede dankzij zijn broer vond Gaetano een bureau, stoelen, een bed en zelfs videospelletjes voor Cameron. Ook Camerons broer kreeg een nieuwe slaapkamer, met een airhockeytafel waardoor de broers samen konden spelen.

De 13-jarige Cameron moest huilen toen hij hoorde wat de agent voor hem had gedaan. Het verhaal ging rond op social media, en mensen van over de hele wereld begonnen met het verzenden van donaties.

Is het niet geweldig hoe deze liefdadigheden van vreemdelingen van over de hele wereld het leven van mensen compleet kan veranderen?

Ik denk dat dit iets waar we allemaal geïnspireerd door kunnen raken, ook voor in de toekomst.

Als je ook gelooft dat wie geeft ook wat zal krijgen, deel dit hartverwarmende verhaal dan met zoveel mogelijk mensen.

Politieagent vindt ondergekotste baby op de achterbank van dronken moeder. Dan brengt hij hem naar het politiekantoor voor verzorging.

Deze 13-jarige heeft iets uitgevonden voor haar oma waarmee ook 47 miljoen anderen geholpen kunnen worden