in

13-jarig jongetje beroofd toen hij geld voor het goede doel aan het inzamelen was.

Zaterdagavond werd een 13-jarig jongetje in Heiloo in Noord-Holland beroofd toen hij geld voor een goed doel aan het inzamelen was. Op het ogenblik van de overval was de jongen kaarten aan het verkopen voor de Stichting Kinderleukemie Nederland. Het minderjarige slachtoffer werd bedreigd met een steekwapen en werd gedwongen om zijn portefeuille af te geven. Kort voor de overval zou de jongen nog contact hebben gehad met een andere man.

Lees ook  Dokters nemen een radiografie van de buik van de man. Daar treffen ze twee abnormale dingen aan die er al 36 jaar lang in zitten!

De politie heeft een opsporingsbericht uitgezonden voor de twee mannen. De verdachte heeft een junkieachtig, slordig uiterlijk en is slank van postuur. Hij zou naar schatting tussen de 40 en 50 jaar oud zijn en meet ongeveer 1,80 m. De man was gekleed in een lichtbruine, versleten jas, had een slecht gebit en reed op een gammele fiets.

Lees ook  Je kunt nu de hele dag wijn drinken en in een wijnvat slapen in Duitsland!

De man met wie de jongen eerder contact had, wordt omschreven als een man met een donkergetint uiterlijk, mollig postuur, jas met bontkraag, trui met kap en eveneens een onverzorgd voorkomen.

DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Gedumpte hond zit verstijfd van angst naar de muur te staren. Wanneer dierenvriend ontdekt waarom, is ze furieus.

9 mensen die parkeerden als asocialen – en precies hun verdiende loon kregen.