in

12-jarige redt hele familie uit brandend huis en choqueert iedereen wanneer ze terug naar binnen loopt.

Oog in oog met een levensbedreigende situatie zouden de meeste mensen verlammen en niet weten wat te doen. Maar een 12-jarig meisje bewees dat ze de persoon is die je in dergelijke situaties aan je zijde wil hebben.

De vader van Alixon Lopez Martinez was al naar het werk vertrokken, toen ze plotseling gewekt werd door het brandalarm. Ze ging meteen op verkenning om de oorzaak te achterhalen.

“Ik kwam uit bed en ging naar de woonkamer en zag dat de bank in brand stond”, vertelde ze. Zonder enige aarzeling liep ze door het huis om de rest van haar familie te wekken.

Lees ook  2 druppels hiervan in je oor en 97% van je gehoor herstelt zich. Zelfs mensen van 80 jaar en ouder worden razend enthousiast van deze eenvoudige natuurlijke oplossing!

“Ik rende naar de kamer van mijn moeder en zei dat er brand was. Ze was met de baby en mijn zus en ik hielp haar langs de achterdeur naar buiten”, herinnert Alixon zich.

Haar oma was al buiten en kort daarop konden haar mama, haar achtjarige zus en de een week oude baby ook in veiligheid gebracht worden.

Maar dan deed Alixon iets wat haar familie verbluft achterliet. Nadat ze gezien had dat iedereen veilig was, rende ze terug naar binnen om de hulpdiensten te bellen.

Lees ook  Ze wilden een nieuw spelletje uitproberen in bed, maar dat had een dramatische afloop

Toen de hulpdiensten arriveerden, waren ze erg onder de indruk van haar heldhaftigheid en moed.

Helaas verloor de familie al haar bezittingen in de brand. Maar dankzij Alixon werden hun levens gespaard.

“Ik was in shock toen ik de brand zag”, zei Alixon. “Godzijdank werd ik wakker van het alarm en kon zo mijn familie redden.”

Bekijk het videoverslag hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Pakjesbezorger hoort vrouw om hulp schreeuwen. Wanneer de politie de deur inbeukt, kunnen ze niet geloven wat ze aantreffen.

Na 5 uur vallen ze het huis binnen om van balkon hangende hond te redden.