in

12-jarige bleef stiekem met mama’s naaimachine werken. Wat hij creëerde, roerde het internet tot tranen toe.

Een slaapkamer uitgerust met een naaimachine is wellicht niet meteen de droom van elke puber, maar Campbell Remess is heel anders dan de meeste 12-jarigen.

Toen hij negen jaar oud was vroeg hij zijn ouders om kerstcadeautjes te kopen voor de kinderen van hun lokale ziekenhuis. Helaas heeft Campbell acht broers en zussen, en zijn ouders konden het zich niet meteen veroorloven om dingen voor kinderen in nood te kopen.

Lees ook  Leer hoe je huidkanker kunt herkennen en tips om het zoveel mogelijk te voorkomen

De laatste drie jaar spendeerde Campbell al zijn vrije tijd aan het naaien van teddybeertjes voor liefdadigheid.

Campbell bedacht een creatieve oplossing. Met zijn naaimachine maakte hij cadeautjes voor de kinderen. De vastberaden jongen leerde met het toestel werken. Over zijn eerste werkje deed hij vijf uur. Sindsdien naait hij elke dag een cadeautje voor zieke kinderen. Eenmaal per week brengt hij het ziekenhuis een bezoekje.

“Ik hou van beertjes. Het troost de kinderen als ze het even moeilijk hebben”, zei hij. “Ik stuur de beren ook overzee, bijvoorbeeld na een terroristische aanval. Ik stuurde er eentje naar Parijs, en ook naar Brussel.”

Lees ook  Victoria valt 70 kilo af door bizar worteldieet

Toen de papa van Campbell kanker kreeg, gebruikte hij eveneens zijn talent. Hij maakte een pluchen beer voor zijn vader om hem wat te ontstressen. De vader van Campbell zegt dat het werkte.

Bekijk zijn hartverwarmende verhaal hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Vrouw besloot om samen met haar dochter in een scheepscontainer te gaan wonen. Neem maar eens een kijkje binnenin!

Ze werd als lijk in een koffer gestopt. Maar als de hulpdiensten arriveren, doen ze een vreselijke ontdekking.