in

12-jarig meisje wordt door een groep van 7 mannen ontvoerd. 1 week later zijn politieagenten GESCHOKT als ze ontdekken wie er bij haar is

Toen een 12-jarig meisje uit Addis Abeba in Ethiopië ontvoerd werd, vreesde iedereen het ergste. Er werd een week lang tevergeefs haar haar gezocht. Haar gezin begon te vrezen dat ze haar nooit meer terug zouden zien.

Dan diende zich een ongelofelijke doorbraak aan in de zaak.

Het meisje werd aangetroffen iets buiten Bita Genet. Maar het meest verbazende was wie haar aan het bewaken was.

Kidnapping komt helaas maar al te vaak voor in Ethiopië. Jonge meisjes worden tegen hun wil meegenomen om te trouwen met veel oudere mannen. Dit is eigenlijk een constante vrees.

Lees ook  Onderzoekers: mannen stellen zich niet aan als ze ziek zijn, ze zijn echt zieker

Dat was ook het geval voor een meisje van 12 uit Addis Abeba. Ze werd geslagen en gedwongen om te trouwen, maar dan werd ze gered door een heel onwaarschijnlijke redder: een groepje leeuwen zag hoe het meisje geslagen werd en snelde ter hulp.

Het meisje vertelde aan de politie dat de leeuwen anderhalve dag over haar waakten om ervoor te zorgen dat haar ontvoerder zeker niet terug zouden komen.

Lees ook  De hersenschade die Eden opliep nadat ze bijna verdronk in het zwembad leek onherstelbaar, tot één man alles veranderde

“Ze hielden de wacht tot we haar vonden en dan lieten ze haar achter alsof het een soort geschenk was” vertelde sergeant Wondimu Wedajo in een interview met NBC. De man heeft het zelfs onomwonden over een wonder. “Normaal vallen leeuwen mensen aan” zei hij.

Sommige mensen denken misschien dat leeuwen meedogenloze moordmachines zijn, maar blijkt dat ze net zo medelevend als mensen kunnen zijn.

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden op Facebook!

Papa belt met de klusjesman om snel de verwarmingsketel te laten repareren. Hij is GESCHOKT als hij ziet wat de man over de pasgeborene op de bon schrijft

Deze schokkende animatievideo laat zien wat er gebeurt bij een abortus van het tweede trimester (Deel als je tegen deze abortus bent!)