in

11 voor en na foto’s van bruiden met hun bruilofts make-up

Hoewel we tijdens ons leven misschien veel gedenkwaardige dagen hebben, is de trouwdag misschien wel degene die we ons het meest zullen herinneren.

Als je terugkijkt op die dag, lijkt het alsof alles weer in je opkomt, ongeacht of het de bloemen, de geloften of de wandeling door het gangpad zijn.

We doen alles wat we die dag perfect kan maken en soms vereisen we een persoonlijke make-over. Immers, elk oog zal bij de bruid zijn wanneer de deuren opengaan.

Niet alleen zullen mensen naar de bruid kijken, ze zullen waarschijnlijk iets te zeggen hebben. Helaas kunnen mensen nogal veroordelend zijn, dus de meeste bruiden gaan hun best doen om er op die dag goed uit te zien.

Bovendien zullen ze zich herinneren hoe de bruid er misschien zelfs meer uitziet dan de manier waarop ze tijdens de bruiloft en zelfs bij de bruiloftsreceptie handelen.

Met de juiste make-up kun je echt een verschil maken en dat is gemakkelijk te zien in de volgende afbeeldingen.

We hebben waarschijnlijk eerder voor en na foto’s in het verleden gezien, maar deze zijn de beste van het beste. Het laat je echt zien wat make-up kan doen.

Lees ook  Monique over haar rampjaar 2018: ‘Toen koos André er óók nog voor om bij me weg te gaan’

Het verandert het individu niet onder de make-up, maar het is een lange weg om ze er volledig onherkenbaar uit te laten zien. Ja, ze zien er op hun best uit, maar tegelijkertijd lijken ze misschien niet helemaal op zichzelf.

Dat gezegd hebbende, deze foto’s zijn populair genoeg dat ze meer dan 260.000 volgers hebben verzameld op Instagram en meer blijven meedoen telkens wanneer foto’s worden toegevoegd.

Dit zijn de beste voor- en na foto’s.

De make-up wordt erop gezet om de bruid er mooi uit te laten zien, maar het gaat ook om het naar buiten brengen van de persoonlijkheid. Sommige mensen zijn natuurlijk, maar anderen nemen dingen tot het uiterste.

“Ik raakte geïnteresseerd in make-up toen ik nog maar een kind was,” zei Arber. “De eerste tekeningen die ik deed waren ogen, meisjes of jurken.

Ik nam mijn moeders make-up en speelde ermee toen ik nog maar vijf jaar oud was, dus ik wist dat ik vrij vroeg een make-upartiest zou worden. ”

“Toen ik de middelbare school afmaakte, deed mijn familie dat niet omdat ik mijn studie in de schoonheidsindustrie wilde voortzetten omdat het in onze cultuur als een taboe wordt beschouwd als een man in deze industrie werkt.

Lees ook  Politie vindt 16-jarige dood in wrak – wanneer ze hun gsm checken begrijpen ze de reden achter de crash

Dus in het begin kreeg ik een master in economie en pas daarna volgde ik mijn droom en begon ik te werken als visagist. ”

“Wanneer ik mijn cliënt ontmoet, is de eerste vraag die ik stel, voor welke soort of gelegenheid zij hun make-up laten doen.

Ik vraag mijn klanten ook of ze specifieke verzoeken hebben. Bijvoorbeeld als ze een natuurlijke of dramatische uitstraling willen.

Dan vraag ik ze de jurk die ze gaan dragen. Het ontwerp van de jurk en de details onthullen de stijl van de look waar de klant voor gaat. Vervolgens analyseer ik hun gelaatstrekken. ”

“We helpen meer dan duizend bruiden per jaar. Vooral de zomer is een zeer veeleisend seizoen voor bruidsmake-up. Gedurende deze periode dienen ik en mijn team dagelijks 60 of meer klanten. ”

“We helpen meer dan duizend bruiden per jaar. Vooral de zomer is een zeer veeleisend seizoen voor bruidsmake-up. Gedurende deze periode dienen ik en mijn team dagelijks 60 of meer klanten. ”

Overhitte hond overlijdt in Aalsmeer

Klungelige dief denkt dat hij opioïde steelt – maar het blijken laxeerpillen.