in

11+ van de meest bizarre baarden en snorren die je OOIT hebt gezien. Bij nummer #5 viel mijn mond open van verbazing!

Ik heb in mijn leven al veel bizarre wedstrijden gezien. Denk hierbij aan races waarbij mensen het moeten opnemen tegen paarden.

Om nog maar niet te beginnen over de wedstrijd waarbij honderden mensen van een steile berg achter een kaas aanrennen (ja, je leest het goed.)

Bij deze levensgevaarlijke wedstrijd wint degene die de kaas als eerste te pakken krijgt. Het verbaasd me daarom ook niet dat hier regelmatig ernstige ongelukken bij gebeuren. Maar dat is nog lang niet alles. Over de hele wereld worden onder andere baard wedstrijden georganiseerd.

Bij deze competities is het de bedoeling wie de gekste/mooiste/bizarste baard kan laten groeien. Mannen besteden jaren achtereen om de gekste/bijzonderste baard te laten groeien.

Lees ook  Tiener sterft in slaap: dan beseft zijn vriendin dat haar nieuwe baby van iemand anders is

Het is natuurlijk wel belangrijk dat de baard volledige natuurlijk gegroeid is, zonder groei stimulerende haarproducten.

Maar bij de verzorging van een baard komt veel meer kijken dan je denkt. Zo moet je bijvoorbeeld om te beginnen alles laten groeien voor een lagere tijd.

Dit gaat gepaard met speciale conditioners bedoeld voor baarden. Ook moet de baard regelmatig gekamd en geborsteld worden. Om nog maar niet te beginnen over de talloze knipbeurten bij de kapper.

Genoeg reden dus om een kijkje te nemen in de wondere wereld van de baarden. Iedereen kent wel iemand die een baard heeft, of ooit heeft gehad.

Lees ook  Man shockeert met tatoeage van snurkende vrouw

Maar wist je dat je er bijna elke kant op mee kan die je wilt? In de volgende fotoserie heb ik de meest opmerkelijke baarden van deze wedstrijd voor jullie op een rijtje gezet. Het heeft mij verbaasd hoeveel verschillende soorten er zijn!

√Čen ding weet ik in ieder geval zeker: Ik heb mijn ogen uitgekeken!

Ook zo onder de indruk geraakt van deze fotoserie? DEEL deze dan met al je vrienden en familie op Facebook!

Man laat 50 jaar haar groeien! Er groeit zelfs schimmel op zijn haar nu!

Haar man overlijdt, wanneer ze onder zijn werkbank kijkt vindt ze een verborgen brief..