in

11-jarig meisje krijgt sprookjesachtige schoolbalervaring nadat ze te horen kreeg dat ze nog maar enkele maanden te leven heeft.

Voor vele meisjes is het schoolbal het moment waarop ze hun hele leven lang gewacht hebben. Van de lange, elegante jurk tot het krullend of gevlochten haar, is het een avond waarop je je tot in de puntjes kunt opdirken.

Maar voor de 11-jarige Madison Smallwood uit Monroe, Ohio (VS), is dit een dag die ze wellicht nooit te zien zal krijgen. Maar nog, wellicht zal ze zelfs niet lang genoeg leven om naar de middelbare school te kunnen gaan.

Het meisje kreeg de diagnose van botkanker en kreeg nog maar enkele maanden te leven.

Madison zorgde ervoor dat elk moment speciaal was, want ze wist niet hoe lang ze nog te leven had.

Lees ook  Bruid haakt in 8 maanden tijd haar eigen trouwjurk van 70 euro, ze zag eruit als een miljoen euro!

Dus op woensdag 30 mei werd haar langverwachte droom om naar het schoolbal te gaan vervuld, omringd door familie en honderden vriendjes. Helemaal opgekleed en opgemaakt, maakte Madison zich klaar om naar het bal te gaan.

Toen ze besefte dat ze geen date had, hoorden ouders uit de gemeenschap erover en wisten wat hen te doen stond.

Dan stonden er vier jongens op en vroegen Madison uit naar het bal. Ze waren maar al te blij om haar droom waar te maken. Ze hadden cadeautjes zoals bloemen, taartjes en donuts.

Een van haar dates, Colby Watts, zei: “Het raakt mijn hart want ze maakt moeilijke tijden mee, dus als we iets kunnen doen om het een beetje beter te maken, waarom dan ook niet?”

Lees ook  Baby gered nadat ze levend onder vulkanisch as begraven werd.

Madison ging naar het bal met haar vier dates in een roze limousine. Andere grote wensen van Madison waren om naar het strand te gaan, en Fiona zien, het babynijlpaard in de Cincinnati Zoo.

Lori Smallwood, de moeder van Madison, leerde haar kinderen altijd dat “morgen geen garantie is, en dat we dus vandaag moeten leven.”

Wat een prachtige herinnering om van het moment te genieten, en wat een krachtig gebaar van de gemeenschap om Madison zo te steunen.

Onze gedachten en gebeden zijn bij de familie Smallwood.

Baby gered nadat ze levend onder vulkanisch as begraven werd.

Waarom de Queen Mother meer geld naliet aan Prins Harry dan aan William