in

11-jarig jochie pleegt zelfmoord na zieke grap op sociale media

De 11-jarige Tysen Benz pleegde zelfmoord omdat hij dacht dat zijn 13-jarige vriendinnetje zichzelf van het leven had beroofd. Toen eenmaal bleek dat het meisje nog leefde, was het al te laat, aldus de moeder van Tysen.

De jongen hoorde via sms’jes en sociale media dat zijn vriendinnetje dood was. Hij probeerde zichzelf vervolgens op te hangen. Zijn moeder vond hem in zijn kamer. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht, maar overleefde de zelfmoordpoging uiteindelijk niet.

Lees ook
Taakstraf voor Zwollenaar (21) die man zwaar mishandelde om 'pedofilie'

,,Ze had gedaan alsof ze dood was”, vertelde moeder Katrina Goss aan persbureau AP. ,,Ik weeet niet wat haar bezielde om zo’n rare actie uit te halen. Het is een misselijke, zieke grap.” Het meisje heeft waarschijnlijk hulp gehad van een paar vrienden. Haar naam is niet bekendgemaakt, omdat ze minderjarig is.

Lees ook
Leerkracht slaat leerling (15) dood na schrijffout

Omdat hij tot afgelopen dinsdag aan de beademing lag en de medische kosten maar bleven oplopen, is zijn familie is een crowdfundingactie gestart. Ze haalden al meer dan 35.000 dollar op. Het gezin roept mensen die doneren op om in actie te komen tegen cyberpesten.

Petrus M. gebruikte zwakbegaafde zus als ‘lokkertje’ voor seks met mannen

Sanne (43) eerlijk na trio: “Ik begon me zorgen te maken over de grootte van mijn man.”