in

10-jarig jongetje dood gevonden IN HUIS DORDRECHT! Vader gearresteerd!

In woning aan de Jan Vethkade in de wijk Krispijn in Dordrecht is vanochtend het lichaam aangetroffen van een 10-jarig jongetje. De 37-jarige vader van het slachtoffer is gearresteerd. De politie houdt een grootschalig onderzoek in de woning. Het is nog niet duidelijk wat er is gebeurd.

“Helaas is er een minderjarige overleden”, meldt een woordvoerder van de politie. Meer bijzonderheden zijn op dit moment niet bekend. De vader zou zelf de politie hebben gebeld. Buurtbewoners vertelden aan RTV Rijnmond dat de ouders van het slachtoffer gescheiden leven. De vader zou een bekende amateurvoetballer zijn. Het slachtoffer zou een zusje hebben, dat bij haar moeder is.

Lees ook  30 jarige Christine uit Nederland is omgekomen bij AANSLAG LONDEN

In de buurt wordt gespeculeerd over een familiedrama en wordt ook verband gelegd met een overval door een man met een mes, die vorig jaar plaatsvond bij de woning aan de Jan Vethkade. “We moeten niet speculeren”, zegt een buurtbewoner; “ik kan me in elk geval niet voorstellen,dat de vader z’n zoontje iets heeft aangedaan. Hij was gek op z’n kinderen.” De relatie tussen de vader en zijn zoon zou altijd goed zijn geweest.

Lees ook  Groot ongeluk in Zeeland: 16 gewonden, onder wie kinderen

Het omgekomen slachtoffer speelde bij Wieldrecht en zijn vader speelde bij enkele clubs in het eerste elftal. Het laatst was hij actief bij GSC/ODS, waar hij in het najaar van 2016 stopte met voetballen.

De beeldschone 20-jarige gaat naar een feestje. Als haar vader haar terugziet, staat zijn hart van schrik bijna stil

Man stopt eigen Zaad in Ei en wacht dan paar maanden af: Wat eruit komt? ZIEK!