in

10 jaar lang rouwden de ouders om hun dochter. Als ze vandaag voor hen staat, kunnen ze het niet geloven.

Het is ondertussen goed 12,5 jaar geleden dat een vernietigende tsunami in Indonesië en Thailand voor dood en vernieling zorgde. Meer dan 230.000 mensen kwamen daarbij om het leven en ontelbare personen raakten gewond. De beelden gingen in december 2004 de wereld rond en lieten iedereen in shock achter.

Onder de slachtoffers was ook de kleine Jannah. Het meisje werd samen met haar broer Arif Pratama Rangkuti door de tsunami verrast en weggespoeld. Hun ouders waren verwoest. Ze hadden hun beide kinderen verloren.

Meer dan een maand lang zochten ze koortsachtig naar de kinderen, maar tevergeefs. De twee waren voorgoed door de golf opgeslokt. Dat dachten ze toch …

Lees ook  Niemand kijkt op of om als peuter verdrinkt in zwembad maar dan…

Want meer dan tien jaar na de ramp zag de oom van het meisje in 2014 een meisje op straat lopen dat verdacht veel op zijn nichtje leek. Hij kon het nauwelijks geloven, maar wilde niets aan het toeval overlaten en trok op onderzoek. Het meisje werd daadwerkelijk als weesje door een oudere dame opgenomen. Het kleintje woonde bij de vrouw en herinnerde zich nog maar weinig van haar leven voor de tsunami.

Hij contacteert de oude dame en organiseert een reünie met de ouders. En inderdaad: Als de ouders en de dochter tegenover elkaar staan, weten ze meteen: het is hun dochter! Na 10 jaar van diepe rouw kunnen ze eindelijk hun 14-jarige dochter terug in de armen sluiten. Dit is echt een wonder waar niemand nog rekening mee had gehouden. Bij het wederzien kon niemand de tranen bedwingen.

Lees ook  Vegan worstelt om trauma te verwerken nadat hij ‘vegan’ pizza met ham eet

Jannah leeft nu terug gelukkig bij haar ouders. Nadat alle hoop verloren leek is het mooi dat deze familie terug met hun dochter herenigd is.

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden!

Een kind speelt met zijn zeldzame vriend. Toen ik zag wat het was, viel mijn mond open van verbazing.

Hij noemt de jongen “het domste kind van de stad.” Maar hij heeft geen idee wat er werkelijk aan de hand is.