in

10 Fantastische schoonmaaktrucs voor je auto!

Hoe nauwgezet je ook uitkijkt, je zal niet kunnen vermijden dat je auto vuil wordt. Het overkomt je allemaal: vlekken, kruimels, stof, pollen, noem maar op.

Er bestaan duizenden producten om het interieur van je auto schoon te maken, maar het probleem is: ze zitten vol gemene chemicaliën. Wil je liever je auto op een natuurlijke manier schoonmaken, probeer dan zeker deze tips uit! En het beste van al: het meeste dat je nodig hebt, heb je toch al in huis liggen!

1.Natuurlijk schoonmaakproduct voor tapijten.
Verwijder die donkere, gore vlekken van tapijten met deze natuurlijke methode. Meng wat bakpoeder met azijn tot je een pasta verkrijgt. Gebruik dan een oude tandenborstel om het spul direct op de vlek aan te brengen. Laat drogen en ga er dan met de stofzuiger over. Zo goed als nieuw!

2.Stof wegnemen met een zachte borstel.
Gebruik een zachte borstel om al het stof in groefjes en gaatjes te verwijderen. Hou je stofzuiger in je andere hand en zuig alles op dat je los veegt met de borstel.

3.Leder glimt weer na een olijfoliebehandeling.
Laat die giftige sprays maar voor wat ze zijn en gebruik olijfolie en een vodje om leder weer te laten glimmen als nieuw.

Lees ook  Peuter die merkt dat zijn ouders er niet goed uitzien, belt de hulpdiensten en redt zo hun levens. Nu zitten ze in de gevangenis …

4.Weg met dierenharen.
Met een waterverstuiver en een raamaftrekker verwijder je in een handomdraai dierenharen. Maak je zetels een beetje vochtig met de verstuiver. Ga dan met je aftrekker over het textiel net zoals je over een venster strijkt. Dit werkt echt geweldig!

5.Natuurlijke autoverfrisser.
Gooi die chemische luchtverfrissers maar meteen in de vuilbak. Meng bakpoeder met essentiële oliën en giet de mengeling in een potje met gaatjes in het deksel. Je auto ruikt heerlijk. Zorg ervoor dat het potje niet kan omvallen in je wagen.

6.Geen vegen meer om je voorruit.
Maak je voorruit regelmatig schoon met huishoudalcohol en je zal geen vegen meer hebben.

7.Nog een manier om je ruiten proper te houden.                                                                                                 Gebruik azijn in een verstuiver om je ramen te bevochtigen. Laat een paar minuten inwerken en veeg af. Nooit meer vegen op je voorruit.

Lees ook  Oude man zit verlicht op podium – kijk nu naar de jury als er 8 mannen achter hem komen staan

8.Glimmende wieldoppen.
Doe een deel water en een deel azijn in een verstuiver. Besproei er je wieldoppen meer en laat intrekken. Veeg af met een spons of vod.

9. Propere banden.                                                                                                                                                          Meng bakpoeder en water tot je een pasta verkrijgt. Smeer het spul met een borstel op je banden. Spoel af en klaar.

10.Natuurlijke carwash.

Geef je geld toch niet aan een dure, chemische carwash. Gebruik natuurlijke zeep op basis van pantenolie en meng met wat water. Geef je auto een flinke poetsbeurt met deze mengeling en geef anderen het nakijken als je door de buurt rijdt.

Deel deze interessante tips met je familie en vrienden op Facebook!

Moeder vertelt jongetje dat hij grote broer wordt, bekijk zijn briljante reactie

VIDEO: hij slaat een paar spijkers in een citroen en wat er dan gebeurt… Je gelooft je ogen niet!