Heb jij de nieuwe kerstcommercial van Albert Heijn al gezien? Bekijk hem hier en probeer maar eens een oog droog te houden!

Het is elk jaar erg uitkijken naar de nieuwe kerstcommercials en dat is dit jaar niet anders. De ene reclame is al meer emotioneel en ontroerend als de andere. Dit jaar gaat vooral de commercial van Albert Heijn viraal en als je hem gezien hebt, begrijp je meteen waarom.

Het opzet is al even eenvoudig als geniaal. Een bejaarde man zit zich thuis te scheren. Zijn zwart-witfoto’s bewijzen dat hij in z’n leven al heel wat meegemaakt heeft. De man trekt zijn beste kledij aan, kijkt even naar de foto van zijn overleden echtgenote en vertrekt naar het bejaardentehuis om er zijn vriendin te bezoeken. Als hij beseft dat hij geen cadeautje bij zich heeft, loopt hij nog even snel bij de supermarktketen binnen om een kleine attentie te kopen. Moraal van het verhaal: Vier kerst met je geliefden!

LEES OOK!  Moeder is opgelucht als haar dochter eindelijk in slaap valt, maar uren later krijgt ze haar niet meer wakker

Bekijk de prachtige commercial hieronder en DEEL dit bericht om de boodschap te verspreiden!