De hond was verlamd en moest ingeslapen worden – dan ziet de dierenarts iets achter zijn oor!

Ollie, de hond van Al en Joene, kon nauwelijks op of neer. De hond kon niet meer staan en lopen. De baasjes waren natuurlijk erg bezorgd en besloten de hond naar de dierenarts te brengen, deze kon echter niet de oorzaak van de complicaties vaststellen.

De hond was niet gewond extern of intern, en er waren geen tumoren gevonden toch kon de hond niet lopen. Er moest dus een moeilijke beslissing worden gemaakt: de hond laten inslapen of niet

Net voordat de hond ingeslapen zou worden, ontdekte de dierenarts iets achter de hond zijn oor. Het was een teek, die nog niet eerder ontdekt was. Het bleek de oorzaak te zien van alle problemen.

LEES OOK!  Dit paar had er geen idee van wat er onder hun bank was, tot ze hem op een dag omdraaiden. Ongelofelijk!

De hond werd geschoren om te kijken of er nog meer teken waren die de hond ziek maakte. Toen de teek verwijderd was, ging het gelijk een stuk beter. 10 uur later was Ollie alweer aan het rennen in de tuin. Dus onthoudt: als er iets mis is met je hond en de oorzaak is onbekend, controleer altijd voor teken. Deel dit verhaal met je vrienden zodat elk baasje hiervan op de hoogte is!